dr. Megyesi Ügyvédi Iroda

Telefon

+36 1 794 3757

Bemutatkozás

das_header_rolunk

A D.A.S. Legal a magyarországi D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. önálló jogi személyiséggel rendelkező társaságokból és ügyvédi irodákból álló partner hálózata. A nemzetközi D.A.S. Csoport Európa csaknem valamennyi államában, továbbá Kanada és Dél-Korea területén nyújt jogvédelmi szolgáltatásokat. A D.A.S. Legal partnerhálózat létrejöttének célja, hogy a D.A.S. nemzetközi jogi hálózatának minden előnyét, tudásbázisát, nemzetközileg elismert szakemberekből álló kapcsolati tőkéjét felhasználva komplex jogi megoldásokat kínáljon ügyfelei részére.

A Dr. Megyesi Ügyvédi Iroda a D.A.S. Legal hálózatának kiemelt partnere. Az iroda széles körben nyújt jogi szolgáltatásokat vállalati és magánszemély ügyfelei részére.

  • Vállalati ügyfeleinket főként gazdasági jogi problémáik megoldásában, követelések érvényesítésében, ingatlan ügyletekben, cégjogi eljárásokban, emellett a fuvarozással is foglalkozó ügyfeleinket közigazgatási bírságolási és szabálysértési eljárásokban segítjük.
  • Magánszemély ügyfeleink számára elsődlegesen kártérítési, munkajogi, szerződéses, öröklési, családjogi jogvitáik megoldásában, valamint magánjogi ügyleteik, szerződéseik megkötésében állunk rendelkezésre.
    Garantáljuk ügyfeleink számára a megbízható, nemzetközi tudásbázisra alapított, professzionális szakmaiság mellett az ügyfélbarát ügyviteli módot valamint a méltányos mértékű díjazást is.

Miért érdemes a D.A.S. Legal hálózatához tartozó ügyvédi irodákat választani?

  • A D.A.S. Legal partnerirodái maguk mögött tudhatják egy több mint 80 éve az európai piacon jogvédelem területén piacvezető társaság teljes szakmai támogatását, egy nemzetközi jogi hálózat minden előnyét
  • A D.A.S. Legal hazai és nemzetközi partnerhálózatán belüli szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára úgy hazai, mint nemzetközi szinten összehangolt jogi tevékenységet végezzünk.
  • Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, legyen szó magán ügyfelekről, vagy vállalati megbízásokról.
  • Ügyfeleink képviseleténél nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélbarát ügyintézésre. Odafigyelünk, hogy ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal lássuk el a képviselet során.
  • Partnereinknek köszönhetően nem csak jogi területen, de számviteli és adóügyi kérdésekben is széleskörű tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
  • Méltányos mértékű díjazás – nemzetközi szolgáltatási színvonal – ügyfélközpontú ügykezelés